Mantrail 29″

De 29-inch Mantrail-wielen zijn 29 “enduro-wielen, uitgerust met het DeanEasy-systeem, waardoor ze robuust en betrouwbaar zijn en de prestaties sterk verbeteren.
Ideaal voor verhoogde prestaties voor trackfietsen maar vooral voor enduros, om de stopwatch zo snel mogelijk te laten stoppen.

Dit alles maakt het mogelijk om met lagere druk dan standaard te gebruiken zonder. Het wiel komt uit de reeds getekende productie en met het systeem dat al geïnstalleerd is daardoor direct voor gebruik.

  • inwendig 25mm velgbed
  • 32 spaaks
  • Tubeless Ready

gewicht 1880g

ART. 74162 SHI – 74163 XD

  • Prijs
    € 560,-

BOLDER

De Bolder 27.5 is het eerste wiel uitgerust met het DeanEasy Tube +, waardoor het duurzamer en betrouwbaarder is om de zwaarste enduro-paden te berijden. Met zijn 30mm intern velgbed is de Bolder het perfecte wiel voor enduro-race en e-fietswedstrijden om de beste prestaties uit uw fiets te halen.

De velg is geschikt voor banden die variëren van 2,3 tot 2,8 inch, waardoor het perfect is voor e-fietsen met 27,5 plus wielen en enduro mtb’s.

DeanEasy zorgt voor een belangrijke steun aan het wiel en de band, beschermt de velgrand , waardoor schades wordt vermeden.

gewicht 2020g